Trendy kapper

sinds 1999

Massimodo is een ervaren trendy kapper waar zowel dames, heren als kinderen terechtkunnen voor een hippe, nieuwe look of de perfecte haarkleuring. Of gewoon voor een tijdloze klassieker, want jij bepaalt natuurlijk helemaal zelf wat je wil. Ons dynamisch team, dat bestaat uit gepassioneerde kappers en kleurspecialisten, luistert aandachtig naar jouw wensen en geeft persoonlijk advies op maat.

Voordelen

Zonder afspraak, open op maandag

Omdat wij het vanzelfsprekend vinden dat jij bij jouw trendy kapper terechtkunt wanneer dat jou het beste uitkomt, zijn we op maandag open (uitgezonderd Dendermonde) en kun je bij ons altijd zonder afspraak binnenstappen. 

Voordeligere tarieven op maandag  (uitgezonderd Aalst & Dendermonde)

Bij Massimodo hanteren we duidelijke, vaste prijzen, zodat jij nooit voor verrassingen komt te staan. Bovendien krijg je op maandag  een extra korting op Brushing (en/of alle diensten inclusief Brushing)

Me-time

Totaalervaring

Bij Massimodo geniet je van welverdiende me-time. Je gaat immers niet alleen naar de kapper voor een nieuwe look, maar ook omdat je eens lekker verwend wil worden. En gelijk heb je! Het Massimodo-team bezorgt jou een ontspannende totaalervaring: we ontvangen je in een gemoedelijke sfeer, bieden je een drankje aan en leggen je uitgebreid in de watten. Het enige wat jij hoeft te doen, is je ogen sluiten en genieten van o.a. een deugddoende hoofdmassage, een professionele snit en/of kleuring en een relaxte brushing voor een piekfijn eindresultaat…

Trendy kapper

met eigen opleidingscentrum

Alle Massimodo-medewerkers zijn geschoolde kappers en kleurspecialisten, dat spreekt voor zich. Bovendien worden ze continu bijgeschoold, onder andere in ons eigen opleidingscentrum in Mechelen. Zo zijn onze kappers niet alleen altijd op de hoogte van de nieuwste kleur- en snittechnieken, maar hebben ze die ook perfect in de vingers. En vanzelfsprekend gebruiken we bij Massimodo uitsluitend kwaliteitsproducten, waaronder de natuurlijke producten van Kinnessence. Deze haarverzorgingsproducten en kleuringen zijn gebaseerd op ingrediënten van natuurlijke oorsprong en bevatten geen parabenen, siliconen of sulfaten. Dat is niet alleen beter voor jouw haar, maar ook voor de natuur. Uiteraard worden bij Massimodo ook de heren niet vergeten: hun haar wordt behandeld en verzorgd met een specifieke en uitgebreide productlijn voor heren.

Voordelige tarieven

op maandag

Bij Massimodo hanteren we duidelijke, vaste prijzen, zodat jij nooit voor verrassingen komt te staan. Bovendien krijg je op maandag een extra korting op onze all-in menuprijzen! (Brushing en/of alle diensten met een Brushing) exclusief in Aalst & Dendermonde.

Think Pink

Wij zijn trotse partner

Think-Pink is de nationale borstkankercampagne en zet zich dagelijks in voor borstkankerpatiënten en hun familie. Think-Pink vraagt meer aandacht voor borstkanker en financiert wetenschappelijk onderzoek dat de meest voorkomende kanker bij vrouwen bestrijdt. De organisatie heeft vier duidelijke doelstellingen: Informeren, Sensibiliseren, Wetenschappelijk onderzoek financieren & Zorg- en nazorgprojecten ondersteunen.