Onze producten: shampoo, verzorging en haarkleuring

De producten van KIN maken deel uit van een uitgebreid gamma haarverzorgings- en kleurproducten waaronder sommige gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten. Vrij van parabenen, sulfaten en siliconen, behandelen de Kinessences haarproducten de haarvezels met zachtheid en geven het haar een zijdeachtige glans.

Haarverzorgingsproducten

Het basis haarverzorgingsgamma bestaat uit vier natuurlijke producten:
• Een hydraterende, natuurlijke shampoo die het haar doet glanzen en de natuurlijke balans van het haar respecteert, voor een levendige haardos.
• Een voedend masker dat het haar revitaliseert en de beschadigde haarvezels herstelt en beschermt.
• Ultrageconcentreerde, voedende olie die de haarvezels herstelt.
• Oliecrème die de haarvezel hydrateert, revitaliseert en beschermt.

Haarkleurproducten

De revolutionaire KIN haarkleurproducten combineren actieve ingrediënten met de innovatieve Multicolor Shades+ technologie. Het haar wordt dieper gekleurd en de kleur blijft langer, terwijl de haarvezel optimaal beschermd wordt. Er is een ruim gamma kleuren voor alle haartypes beschikbaar, waarin je ongetwijfeld jouw gading zult vinden. Gebruik voor de verzorging de shampoo voor gekleurd haar van Kinessences voor een optimaal behoud van de kleur.

Stylingproducten

Met de KIN hairstylingproducten creëer je in een handomdraai elke gewenste look, terwijl je haar gezond en beschermd blijft.

KIN Herenlijn

Met KINMEN biedt KIN ook een specifieke herenlijn aan. Het gamma omvat onder meer natuurlijke producten voor elk haartype, baard en huid, inclusief haarverzorgings- en stylingproducten gebaseerd op mediterraanse rode-zeewierextracten en andere actieve, natuurlijke ingrediënten die het haar een ongekende sterkte en vitaliteit bezorgen. Deze producten zijn parabenenvrij.