full

MASSIMODO KAPSALONS

De kapper bij jou in de buurt voor het ganse gezin

ONZE MISSIE
full

ALTIJD WEL EEN NIEUWE KORTING

In al onze kapsalons geniet je regelmatig van nieuwe deals. Bovendien ontvang je bij je eerste bezoek een klantenkaart met een straffe korting!

ONTDEK ONZE KORTINGEN
full

NATUURLIJKE PRODUCTEN

Massimodo draagt zorg voor jouw haar met de natuurlijke producten van Kinessences voor jouw haarkleur, verzorging en styling.

ONTDEK MEER

Welkom bij Massimodo

Kapper voor het hele gezin

Het Massimodo kappersteam tovert jouw kappersbezoek om tot een heerlijke totaalervaring. We ontvangen je in een gemoedelijke sfeer, luisteren aandachtig naar jouw wensen en geven professioneel advies op maat.

Dames, heren en kinderen

Bij Massimodo hebben we één missie: dat jij met een trendy kapsel tevreden en helemaal ontspannen weer buiten stapt! Tijd voor me-time! Het enthousiaste Massimodo team ontvangt je in een gemoedelijke sfeer en legt je uitgebreid in de watten.

ONZE PARTNERS EN MERKEN

LAATSTE NIEUWS

24.06.2020

Voorlopig geen Colordays meer wegens coronacrisis

Nieuws
Beste klanten, gezien de coronacrisis en de vele extra kosten dat dit met zich meebrengt zien wij ons genoodzaakt onze Colordays tot nader bericht even niet meer te organiseren. Op […]

Ontdek meer →

03.01.2020

Start Colordays vanaf 13 januari !

Nieuws
Tijdens de Color Days krijg je maar liefst 40% korting op kleuren en lokken!* De kleuring en lokken worden gerealiseerd door onze kleurspecialisten. Opgelet, de Color Days zijn specifiek per

Ontdek meer →

13.11.2019

Uitzonderlijke openingsuren eindejaars

Nieuws
24 dec 8u – 16u 31 dec 8u – 17u Zonder Afspraak

Ontdek meer →