full

MASSIMODO KAPSALONS

De kapper bij jou in de buurt voor het ganse gezin

ONZE MISSIE
full

ALTIJD WEL EEN NIEUWE KORTING

In al onze kapsalons geniet je regelmatig van nieuwe deals. Bovendien ontvang je bij je eerste bezoek een klantenkaart met een straffe korting!

ONTDEK ONZE KORTINGEN
full

NATUURLIJKE PRODUCTEN

Massimodo draagt zorg voor jouw haar met de natuurlijke producten van Kinessences voor jouw haarkleur, verzorging en styling.

ONTDEK MEER

Welkom bij Massimodo

Kapper voor het hele gezin

Het Massimodo kappersteam tovert jouw kappersbezoek om tot een heerlijke totaalervaring. We ontvangen je in een gemoedelijke sfeer, luisteren aandachtig naar jouw wensen en geven professioneel advies op maat.

Dames, heren en kinderen

Bij Massimodo hebben we één missie: dat jij met een trendy kapsel tevreden en helemaal ontspannen weer buiten stapt! Tijd voor me-time! Het enthousiaste Massimodo team ontvangt je in een gemoedelijke sfeer en legt je uitgebreid in de watten.

ONZE PARTNERS EN MERKEN

LAATSTE NIEUWS

04.06.2018

Salon Boom vernieuwd

Nieuws
Ons Massimodo salon in Boom is vernieuwd! Kom gerust eens een kijkje nemen!

Ontdek meer →

27.05.2018

Event voor heren ‘Men’s night’ op 7 juni

Nieuws
Ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe herenlijn ‘Kinmen’ organiseren we  een  Men’s afterwork. Wat: Op donderdag 7/6  tussen 18u en 20u houden we in alle salons een afterwork […]

Ontdek meer →

27.03.2018

Nieuwe productlijn voor heren : Kinmen

Nieuws
Deze maand worden de nieuwe shampoos, verzorgings- en stylingproducten van Kin voorgesteld, inclusief specifieke verzorgingsproducten voor baard en huid. Deze lijn wordt geinspireerd door de

Ontdek meer →